lauantai 24. tammikuuta 2015

Lehti äidille

Äidillä on syntymäpäivä, jokin muu merkkipäivä, lähestymässä on äitienpäivä tai haluaisit muuten vain ilahduttaa äitiä. Mutta sopivaa lahjaa ei tunnu oikein löytyvän. Entäpä jos tällä kertaa lahjana olisikin jokin lehti äidille? Se olisi hyödyllinen, viihdyttävä ja pitkäkestoinen lahja, joka muistuttaisi häntä pitkään lahjanantajasta.

Ilahduta äitiä lehtilahjalla, klikkaa tästä!

Äitejä on monenlaisia, nuoria, vanhoja, meneviä, kotona viihtyviä, matkustelevia, uranaisia, pienten lasten äitejä, isoäitejä, käsitöitä, askartelua tai puutarhanhoitoa harrastavia, muotia tai sisustusta seuraavia.... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Ja jokaiselle löytyy varmasti jokin aikakausilehti, josta löytää lukemista ja katseltavaa.

Parhaat lehdet parhaaseen hintaan alk 24,90! Me Naiset, Kodin Kuvalehti, SPORT jne.

Ruuanlaitosta innostuneille löytyy monia ruokalehtiä. Niistä löytyy reseptejä, ideoita ruuanlaittoon, kertomuksia ja kuvia muualla maailmassa tehtävistä ruuista ja vaikkapa vinkkejä juhlien järjestämiseen tarjoiltavan osalta. Mielenkiintoisi lehtiä on esimerkiksi Maku, Leivotaan tai Glorian Ruoka ja Viini. Nämä lehdet olenkin käsitellyt jo aikaisemmin. Voit käydä tutustumassa lehtien esittelyyn blogini Ruokalehdet-kirjoitukseen.

Käsityön harrastajille on tarjolla lehtiä, joista löytyy sekä kaavaompelu- että neulemalleja. Kivoja kuvia katsellessa varmasti paljonkin käsitöitä tehnyt löytää jonkun uuden idean, jota voisi kokeilla. Tai löytää jonkin muunnelman perinteiseen malliin. Esimerkiksi Suuri Käsityölehti ja Kauneimmat Käsityöt ovat täynnä hienoja ohjeita ja uusia ideoita. Näitä lehtiä olen esitellyt tarkemmin aikaisemmin. Käy lukemassa lehtien esittely ja vertailu teksti: Suuri Käsityölehti vai Kauneimmat Käsityöt.

Askartelijoille on ihania, kauniisti kuvitettuja ja houkuttelevia askartelulehtiä. Niitä selaillessa alkaa askartelijan sormia syyhyämään päästäkseen kokeilemaan jotakin kivaa juttua. Askartelulehdet-kirjoituksessa olen esitellyt Taika- ja Kauneimmat Askartelut-lehdet. Ihana askartelulehti-kirjoituksessa voit käydä tutustumassa vielä yhteen ihanaan askartelulehteen. 

Puutarhanhoidosta kiinnostuneille on myös omia erikoislehtiä. Lehtien värikkäitä kuvia puutarhoista, kukkapenkeistä tai kasvihuoneista alkaa malttamaton kevään odottelu ja oman puutarhan suunnittelu.

Kuntoilijalle suunnattuja lehtiä on paljon, esimerkiksi Me Naiset Sport, Fit ja KuntoPlus. Nämä lehdet olen esitellyt ja kuvaillut osiossa Kuntoilulehdet. Käy tutustumassa esittelyihin.

Muoti ja Kauneus kiinnostaa naisia ja heille onkin lehtiä tarjolla paljon. Esimerkkejä lehdistä löytyy teksteissäni  ainakin Elle, Gloria, Me Naiset ja  Olivia

Sisustus on jatkuvasti pinnalla ja lehdistä löytyy upeita kuvia, mielenkiintoisia esittelyjä ja hienoja sisustusvinkkejä. Voit käydä lukemassa aikaisemmin esittelemiäni lehtiä kirjoituksissa  Divaani sekä Koti ja Keittiö.

Lapsiperheille on tietenkin omat lehtensä, joista äiti voi löytää neuvoja, vertaistukea tai muuta ajankohtaista tietoa itselleen. Kirjoituksessa Vauva vai Kaksplus olen vertailluy näitä lehtiä ja lisäksihän on esimerkiksi Meidän Perhe ja vielä monta muuta kivaa lehteä.

Naistenlehtiä on paljon ja monenlaisia. Kodin Kuvalehti, Hyvä Terveys, Kotiliesi, Anna, Apu, Seura, ET  ja vielä paljon lisää. Kannattaa selailla ja katsella lehtiä, jotta saa selville mikä niistä voisi olla sopivin juuri sille äidille, joka lehteä tulee lukemaan.

Sanoman Äitienpäivätarjoukseen pääset tästä: Äitienpäivätarjous! Lehdet alkaen 24,90 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti