maanantai 19. tammikuuta 2015

Suuri Käsityö-lehden tilaajalahjana Rakas Villasukka-kirja

Suuri Käsityö-lehden olen esitellyt jo aikaisemminkin, mutta nyt heillä on tosi edullinen tarjous menossa, joka kannattaa ottaa huomioon. Saat lehtitilauksen puoleen hintaan ja lisäksi upean tilaajalahjan.

Suuri Käsityö-lehden joka numerossa on paljon kaavavaatteita, neuleita, vanhoja ja perinteisiä käsitöitä sekä sisustustekstiilejä ym. Monipuolisten ja helppolukuisten ohjeiden avulla saat helposti tehtyä kaunista jälkeä. Lapsillekkin löytyy helppoja ohjeita.

Joka lehdessä on 2 kaava-arkkia, ompeluvaate-, neule, sisustus-, kirjota- ja virkkausohjeet sekä hyödylliset palvelupalstat. Mukana myös helppokaava ja XL-malli. Touko-kesäkuussa lehden mukana tulee 16-sivuinen kesäkäsityöliite ja marras-joulukuussa 16-sivuinen joululahjaliite.

Suuri Käsityö-lehtitarjous sisältää nyt neljä numeroa ja upea tilaajalahja hintaan 28,90€. (normaalisti 48€). Tilaajalahjana voit valita Rakas Villasukka-kirjan (arvo 29,90€), puikko- ja virkkuukoukkusetin sekä huopakorin (arvo 49€) tai Tee se itse-korusetin (arvo 29€) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti