perjantai 23. lokakuuta 2015

Parhaat askartelulehdet- monipuoliset ohjeet jouluaskarteluihin

Syksy ja ennenkaikkea joulu on askartelijoiden aikaa. Askartelulehdistä löytyy aina uusimmat ja ajankohtaisimmat ohjeet ja ideat, joiden avulla voi saada kaikenlaisia ihanuuksia aikaan. Seuraavassa mielestäni parhaat askartelulehdet, joista löytyy monipuoliset ohjeet jouluaskarteluihin



Taika-lehti  on askartelulehti, jossa on 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto. Ilmestyy 8 numeroa vuodessa, joista kolme on 100-sivuisia erikoisnumeroita. Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. 

Tutustu Taika-lehden tarjoukseen seuraavasta: Askartelun idealehti Taika 




Kauneimmat Askartelut ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Monipuolinen askartelulehti tarjoaa askartelumallit kaikille käsillä tekeville, niin aloittelijoille kuin tosiharrastajillekin. Kauneimmat Askartelut kertoo tarvikkeista ja välineistä sekä opastaa tekemään työt vaihe vaiheelta. Kaikenlainen kotoa löytyvä käytetään hyödyksi, ja kierrätys on teemana joka numerossa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 68-sivuinen askartelupaketti on aina ajankohtainen.

Tutustu Kauneimmat Jouluaskartelut- tarjoukseen: Kauneimmat Jouluaskartelut




Ihana-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdestä löytyy paperiaskartelua, huovutusta, korujen valmistusta, metalliaskartelua, massatöitä, luonnonmateriaaleja, kierrätystä, skräppäystä, lankatöitä ja helppoja ompelutöitä. Lisäksi lehden välissä ilmestyy aina 16 sivuinen Lasten Ihana -liite, joka sisältää askartelu- ja käsityöohjeita lasten ja aikuisten makuun. Paljon ideoita ja tekemistä neljä kertaa vuodessa. 

Tutustu Ihana-lehden tarjoukseen seuraavasta: Ihana-lehti täynnä ihania ideoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti