perjantai 6. marraskuuta 2015

Parhaat käsityölehdet ja tarjoukset

Käsitöiden harrastajat lukevat ahkerasti erilaisia käsityölehtiä. Niistä saa aina uusia ideoita ja ohjeita mielenkiintoisiin asioihin. Lehteä selaillessa voi saada ajatuksen kokeilla jotakin aivan uutta käsityöohjetta tai tapaa tehdä jokin upea luomus. Lehtien ohjeilla oppii aloittelijakin tekemään ihania asioita, joista ennen on vain uskaltanut salaa haaveilla.

Seuraavassa esittelyssä suosituimmat sekä parhaat käsityölehdet ja tarjoukset, joita niissä on parhaillaan menossa. Klikkaamalla linkkiä pääset tutustumaan tarjouksiin tarkemmin.





Suuri Käsityölehti on Suomen käsityölehtien ykkönen, monipuolinen ja innostava suunnannäyttäjä. Joka numerossa on uutta ja kivaa naisille, miehille, nuorille, lapsille ja koko kodin kaunistukseksi. Malleja ja ideoita, jotka innostavat olitpa sitten kiinnostunut muodin uusista trendeistä, kunnon käyttövaatteista, houkuttelevista neuleista tai perinteisistä käsitöistä. Onnistumisen takaavat hyvät kaavat ja selkeät ohjeet. 


Lahjaksi värikäs puikko- ja virkkuukoukkusetti





Burda on maailman suurin ja vanhin ompelu- ja muotilehti ja ilmestyy nyt myös suomenkielisenä. Burda sisältää muotia, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta. Lehden välissä on liitteenä suuri kaava-arkki. Burda on tunnettu korkeasta laadusta sekä kaavoissa että ompeluohjeissa. Joka kuukausi Burda esittää 50 uutta mallia ohjeineen ja kaavoineen, sekä paljon inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä. 







Kotiliesi Käsityö on entinen Moda-lehti. Lehden jokaisessa numerossa on runsas neulemallisto ja ohjeita kaikille käsityönharrastajille. Lehdessä on suomalainen kaavamallisto ja ohjearkki (8-10 ompelukaavaa / nro) sekä havainnolliset ja luotettavat ohjeet. Lehdestä löydät paljon kivoja kodin tekstiilejä ja tee-se-itse-ideoita. Lehdessä käsitellään myös käsityöalan uutisia ja ilmiöitä. Kotiliesi Käsityö ilmestyy 9 kertaa vuodessa.

Valittavana upeita tilaajalahjoja





TAITO -suomalaisen käsityön lehti. Nyt entistä ajankohtaisempi, entistä enemmän asiaa. Perinteitä ja uusia tuulia. Tekemistä ja ajattelun aihetta. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä TAITO on suomalaisen käsityökulttuurin klassikko. TAITO avaa ikkunan suomalaisen käsityön maailmaan. Lehden kautta pääsee kurkistamaan käsityöläisten pajoihin sekä ihmisiin tuotteiden takana. Lehdessä on artikkeleita, ideoita ja malleja ohjeineen.







Kauneimmat käsityöt on Suomen ainoa virkkauksen ja neulonnan erikoislehti. Ilo itse tehdystä! Kuusi kertaa vuodessa upea kokoelma ajattomia neuleita ja virkkauksen perinne- ja uutuusmalleja arkeen ja juhlaan. Mallit näyttäviin virkattuihin liinoihin, verhoihin ja peitteisiin. Ideoita aloittelijoille ja taitureille! Käsityöntaitajille ristipisto- ja tilkkutöitä sekä vinkkejä ja ohjeita sisustamiseen. Työohjeet, tarvikkeet, lankavaihtoehdot ja tarviketiedustelut on neuvottu jokaisessa numerossa. Lähes 300 sivua ohjetta vuodessa antaa käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuuden luoda kaunista neuloen ja virkaten!







Neulo sisältää kansainvälisiä ja skandinaavisia neulemalleja, jotka ovat - mikä parasta - toteutettavissa Novitan langoista. Lehti on tehty yhteistyössä Novitan neulesuunnittelijoiden kanssa ja olemme valinneet ohjeisiin soveltuvia Novita-lankoja. Neulo -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja korvaa Novitan julkaisemat teemalehdet. Ensimmäisen lehden teema on joulu. Neulo -lehti tarjoaa runsaasti jouluista tekemistä vaativammista neulemalleista helppoihin askarteluohjeisiin, joiden parissa voi puuhastella koko perheen voimin. Punaisena lankana malleissa on skandinaavisuus ja siitä saatu inspiraatio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti