tiistai 2. toukokuuta 2017

Me Naiset nyt erikoistarjouksella - äitienpäivätarjous

Me Naiset nyt kevättarjouksella 12 numeroa (3 kk) vain 24,90 € (norm. 49,80 €) ja saat lahjaksi Marimekon pussukan ja kaulakorun Swarovski-kristallilla!

  Me Naiset nyt erikoistarjouksella tästä - 12 nroa vain hintaan 24,90 euroa

Suomen suosituin naisten viikkolehti, Me Naiset, tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.

Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua.

Me Naiset pitää lukijansa ajan tasalla siitä, missä mennään niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin tuotteissakin. Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Me Naiset on hyväntuulinen ja taatusti ajankohtainen - joka torstai! Viikkolehden lisäksi tilaukseen kuuluu iPad-lehti sekä näköislehti verkossa. Jotta Me Naiset kulkisi mukana missä ikinä liikutkin, saat Me Naiset Plus -lehden iPhonelle. Uutta sisältöä joka päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti