tiistai 1. syyskuuta 2015

Joululehti tarjous: Kaikkien Aikojen Joulu ja Kaikkien Aikojen Jouluherkut hintaan 13,90

Virittäydy joulutunnelmaan ajoissa ja tilaa itsellesi kaksi ihanaa joululehteä täynnä jouluisia asioita.  Käynnissä upea joululehti tarjous: Kaikkien Aikojen Joulu ja Kaikkien Aikojen Jouluherkut hintaan 13,90 €. Tarjoukseen kuuluvien lehtien sisältö:

Kaikkien Aikojen Joulu-lehti, joka keskittyy kodin joulutunnelman luomiseen, koristamiseen, kekseliäisiin lahjoihin ja hellyttäviin joulutarinoihin. Lehti ilmestyy 21.10.2015.

Kaikkien aikojen Jouluherkut- lehti tarjoilee puolestaan nimensä mukaisesti koko joulun juhlakauden parhaat reseptit, niin makeat kuin suolaiset. Lehti ilmestyy 11.11.2015

Klikkaa tilaukseen seuraavasta:  2 upeaa Joululehteä vain 13,90 € - tilaa ja voita!

Tämä joululehtikampanja on päättynyt!



Kodin Kuvalehden Joulutarjous: 
Kodin Kuvalehden 16.10.2015. mennessä tilauksen tehneeet saavat joulun suuren erikoisnumeron.

Kodin Kuvalehti on aina ottanut joulun isosti haltuun. Tänä vuonna joulunumeroita tulee 4 ja joulun odotus alkaa erikoisnumerolla lokakuun lopussa. Joulun erikoisnumero on täynnä helppoja vinkkejä ja hurmaavia ideoita lahjoihin, koristeisiin, joulupöytään ja pikkujouluihin. Muista joulunumeroista löytyy joulun ihanimmat ruuat, sisustus, lahjaideat ja vinkit ikimuistoiseen joulujuhlaan.   Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada kiinni kaikki ne, jotka hyräilevät joululauluja jo juhannuksesta lähtien. Joulun erikoisnumero tulee kotiin kaikille niille, jotka tilaavat lehden ennen 16.10.

Tilaa tästä ja ota vastaan joulunumero: Kodin Kuvalehti, koko elämä yksissä kansissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti