torstai 10. syyskuuta 2015

Parhaat kuntoilulehdet ja tarjoukset

Syksyn kuntoilubuumi on parhaimmillaan. Kesän lomailujen ja herkuttelujen jälkeen on aika taas terästäytyä ja aloittaa terveelliset elämäntavat uudelleen. Kuntoilulehdistä saa monipuolisia, tehokkaita ja käytännöllisiä vinkkejä liikunnasta, ravinnosta ja terveellisistä elämäntavoista.

Esittelen suosituimmat ja parhaat kuntoilulehdet ja tarjoukset, joita niistä parhaillaan on menossa. Tutustu lehtiin ja poimi niistä itsellesi oma lehti kuntoilun ja hyvinvoinnin avuksi. Hyvä kuntoilulehti voi olla sinulle jopa oma henkilökohtainen Personal Trainer, jonka avulla pääset tavoitteeseesi.



FIT on suosittu hyvinvointi- ja liikuntalehti, joka painottaa ulkoisen hyvän kunnon lisäksi hyvään sisäiseen vointiin. Lehdestä löydät uusimmat lajit, parhaaat treenivinkit, kauneimmat sporttimuodit, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyet reseptit, keinot painonhallintaan sekä ihmissuhdetarinoita ja matkakohteiden esittelyjä.

Tilaajalahjana Ivana Helsingin kosmetiikkalaukkusetti ja Face Stockholmin meikit arvo 39,90. 

Saat kaupan päälle trendikkäät kuulokkeet ja valkoisen topin arvo 39,90.



Kunto Plus on Pohjoismaiden suurin terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti. Asiantuntevat artikkelit kuntoilun ja hyvinvoinnin  eri osa-alueilta tarjoavat paljon mielenkiintoista tietoa. Lehti ilmestyy jopa 18 kertaa vuodessa, eli tiheämmin kuin monet muut kuntoilulehdet.



SPORT on Suomen suositun kuntoilulehti tai sitä voi kutsua myös hyvänolon, kauneuden ja liikunnan  lifestylelehdeksi.  Lehdestä löytyy mielenkiintoisia ja asiantuntevia neuvoja liikkumiseen, ravitsemukseen, painonhallintaan, hyvinvointiin, muotiin, kauneuteen ja matkailuun.

Lahjaksi saat L'Occitane kosmetiikkasetin


Tilaa nyt SPORT-lehti ja inspiroidu kuntoilusta! Upea tarjous -40% ja lahjaksi DKNY-tuoksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti